Борисов постави срок на МВР да приключи спецоперация

Акцията ще е срещу престъпния бизнес
5 юли 2010 14:39,
141
Борисов постави срок на МВР да приключи спецоперация
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че очаква до края на тази или до средата на следващата седмица МВР да приключи операция, от която очаква много.

Той отказа да конкретизира за какво е полицейската операция, но вътрешният министър Цветан Цветанов уточни, че тя не е в сферата на политиката и енергетиката, а е насочена срещу хора, които се занимават с престъпен бизнес.

На въпрос дали МВР търси някое от емблематичните имена от престъпния свят, Цветанов заяви, че всичко е възможно.

Бойко Борисов уточни, че няма нужда да се прибързва, а "в новите условия, когато трябва да се дават по-добри доказателства пред съда, приемам, че е по-добре да се изчака седмица-две".

"Няма една сфера, в която да не сме разкрили корупционни практики и да не сме ги дали на прокурор", допълни премиерът.

Важно е да се обяснява на хората, че данъците в България са най-ниски в цяла Европа, защото от "приказките на президента и опозицията" те се объркват, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Като чуя някакво такова популисткосравнение направо се хващам за пищова.А хората изобщо нямат нужда да им се обяснява,че и заплатите са най-ниските в Европа.
118
2
 
3
 
! Отговори
м преди 13 години
Аз предлагам и срок на тези да поставим.Примерно..до края на годината да видим някакво развитие на заплати и пенсии.Относно скапаните им акции...давам срок до утре да изчезнат.
117
2
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Отрганизираната престъпност е хукнала по врачки и гледачки си лее куршуми от страх а не и напраят спецоперация колко напраиха на маргините сеа ако искат моат да осъдят бг то .Иаче некой спецфелацио на хамериканците със сигурност
116
3
 
5
 
! Отговори
kilara преди 13 години
Това се полага на бг. *** да ни ма4кат тези буклуци.Аиде пак гласуваите за 4енгета и буклуци .Винаги народа избира по голямото зло и си го слага там кадето трябва да не казвам каде сигорно се се6тате .НАИВНИЦИ..........И *** 6АРАН4ОВЦИ ПАЛНО ТУКА В БГ....
115
2
 
3
 
! Отговори
за 105 преди 13 години
Лапе си ясно е...... те и от руски тръби се отърваха и наричат Северния поток -пакт ***- Рибентроп. И ПРО си сложиха да ги пази.............. ама те са умни, при тях червените са само в музея.
114
2
 
4
 
! Отговори
киро преди 13 години
да де за данъците,ама и заплатите са най ниски
113
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ееееее, Станишев е виновен пъъък!
112
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е то в политиката и енергетиката се доказа, че са най големите схеми.. ама той пак отклонява вниманието! ***...
111
4
 
9
 
! Отговори
студент преди 13 години
чудя се защо не вземем НИЕ да му поставим един срок на Бойко какво само поставя срокове, той кой законо допромени и с какво допринася за европейското ни развитие той самият. Или той просто е пъдар!? Дал срок егати и гаврата.
110
3
 
5
 
! Отговори
зара преди 13 години
стига вече
109
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И това е вярно :-)Ех, да бяхме на море...
108
2
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
и това е вярно.ама те и британците ни се смееха :)
107
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не съм се кланял на никой. Няма на кой да ръкопляскам - нито сега, нито при Станишев.Три години в Англия. А за франсетата не ми говори, най големия социализъм в Европа.
106
2
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
до всичкиДа бе ние *** спора праскаме.Със сигурност не съм прав за много от нещата, които казах.Пийте по една ракия верно и спете спокойно
105
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама затова, че сме в ***, затова си прав. Не мога да си кривя душата.Ако бяхне на маса, да съм те почерпил една мускатова.Колкото има за здраве, толкова.
104
5
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Ми недей да плюеш, защити червената гад с аргументи и ако ми докажеш, че имаха компетентно и не крадливо управление, ще ти ръкопляскам.Всички ни сочиха с пръст заради глупостите им, вие им се кланяхте.една година във Франция прекарах по станишево време, нямате представа как с насмешка гладаха на уродливите ни управляващи франсетата.и не само те.където мине комунизма и утайките й, трева не никне.и вие го знаете, просто ви е срам да си признаете :) айде лека нощ
103
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И още нещо... Не ме изкарвай за Станишев и комания!!!От това ме е яд - хем му подарих гласа си на това ***, хем ме изкарват комунист тука, ако напиша нещо за тиквата му.Айде стига бе...
102
7
 
7
 
! Отговори
м преди 13 години
Съжалявам десет пъти,че гласувах за тези полицаи,честно.Ама да не е Доган се натресох на тея.Сега се чудя дали не избрах по-голямото зло.
101
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз гласувах за герб, и сега ми чудно с какъв акъл.Даже още си мисля, че други просто няма, затова и втори мандат ще изкарат.Ама от такива като тебе дето се наричат обективни и плюят по-всеки със затворени очи ми е писнало. Затова не се отказвам от мнението си.
100
4
 
10
 
! Отговори
Цоко танка преди 13 години
Аз пък съм много запален на тема армия. Изберете ме за премиер и ще изхарча всички държавни пари за танкове и ще наредя да патрулират в центъра на София. Само така ще бъдем готови да отблъснем атакуващите ни отвсякъде терористи. Ще платя на Веско Маринов да направи нова песен за войника... в резултат на тази ми политика ще натрупаме голям бюджет. Ако ли пък нещо не стане... предишния премиер борисов ще е виновен за всичко. Даже ще му бомбардирам къщата в банкя за да получи народа възмездие.