Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Слави Трифонов отрече да е искал половината ГЕРБ

105 коментара
Слави Трифонов отрече да е искал половината ГЕРБ

Телевизионният водещ Слави Трифонов отрече твърдението на премиера Бойко Борисов, че е поискал половината влияние в ГЕРБ. В своето шоу във вторник вечерта Трифонов заяви: "Не съм искал 50% от ГЕРБ, защото ГЕРБ не е нито ООД, нито баница. Въобще не съм искал 50 процента".

Миналата седмица Борисов заяви в свое интервю по Канал 3, че Трифонов му е поискал 50% от партията, което означавало един министър да се определя от водещия и друг от него. Трифонов призна, че с Борисов са били близки и често са говорили за политика и обясни своите виждания така:

"Хрумвало ми е, че ако извадиш достоен човек, чрез него можеш да вкараш хора в парламента. Може да е ракетоносител този човек. Хрумвало ми е, че аз мога да бъда ракетоносител. Ако мога да вкарам хора в парламента, защо ми е да използвам Бойко Борисов?", обясни Трифонов.

"С Бойко Борисов сме водили много разговори, включително за политика. Изразявал съм мнение, че е добре той да участва в политиката", каза водещият. Двамата са дискутирали още, че е добре в парламента да влизат достойни хора.

"Това не е баница. Има много достойни хора, но те могат да влязат в парламента само чрез партия. Навремето поисках от Гергьовден един човек от Плевен да влезе в листите, и те ми отказаха", посочи Трифонов. Той заяви, че няма политически амбиции. На въпрос защо се дърпа да имат политическа партия, водещият отговори, че още не е намерил достатъчно убедителен мотив да смени компанията на екипа на шоуто, с компанията на Искра Фидосова.

"Ако реша да се занимавам с политика, ще съм опозиционер", каза водещият и допълвайки “а може и въобще да не съм опозиционер, ако ме разбирате",

В интервюто си миналата седмица Борисов се оплака от скечовете в "Шоуто на Слави", които всяка вечер се занимават с него, посочвайки, че в същото време Трифонов ползвал съвсем друг тон в разговорите си с президента Георги Първанов и Румен Петков.

Водещият заяви, че целта на политическата сатира, която се прави в шоуто му, е управляващите да се държат отговорни пред избирателите им. "Хората си го избраха, трябва да го държат отговорен. Това беше пряк мажоритарен вот. Тъй като хората не могат да му държат сметка, това трябва да го правят медиите. Той непрекъснато обещава и на следващия ден спира да обещава", каза Трифонов.

Той посочи, че не харесва в Борисов и това, че не си признава грешките.

"Защо медиите се срамуват да си кажат, че той се обажда и пише sms-и на всеки един почти във всеки вестник?", попита Слави и добави, че премиерът изпраща sms-и на главните редактори и ги "тероризира ежедневно". "Защо се страхуват да го кажат? Той пише sms-и дори ако види само малка статийка във вестник "Марица", че нещо не се е справил", посочи Трифонов.

Той обаче отказа да отговори на сценаристите си дали е получавал обаждания и съобщения от Борисов и с какво съдържание. Трифонов се аргументира, че това е лично.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

105 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. iana
    #107

    preli4at si po ishvrlqneto

  2. Анастасия
    #106

    Доста семпло е това момче от Плевен.Той се мисли за месия.Господи прости му?

  3. Гошо
    #105

    Къде е тръгнал този палячо той не може да отрави собствения си двор /едно гадже не можи да си хване/ тръгнал да се бута в упрабление на държавата.

  4. От Джемини
    #104

    тоз гьонсурат селяндурски!

  5. хайде вече!
    #103

    Докога този толкова износен шоумен ще лишава болшинството от хората от гледането на БТВ. От много време поне кръгът от познатите ми не го гледат, а ако случайно попаднеш на него, оставаш потресен от неадекватното му поведение, стигащо до истерия, крещенето, неуместните забележки, преченето на артистите и конфузните положения, в които ги поставя. Износен шут, който явно вече трябва да се пенсионира. Вместо това се опитва да става политик, при всеки удобен случай отправя злобни нападки,надхвърлящи многократно добрия тон към Борисов, плахи към предишните управляващи, вулгарни към някои артисти и водещи. Безинтересен е, надценява се и влиянието му е много по-слабо, отколкото си въобразява!

  6. Жабаря
    #102

    Видяла жабата, че конят е подкован и тя си вдигнала крака..." - и поповите лъжички от жабешкия хор.

  7. гражданин
    #101

    на бившата ДС,но тя не е и бивша, всъщност.От там му идва просташкото самочувствие на недосегаем. Тези хора/от ДС/избираха умишлено подобни простовати селски момчета ,които поради своите комлекси им ставаха верни кучета.Слави ,обаче трябва да внимава,че тогава,когато такива като него станат излишни,се освобождават от тях по един познат начин.

  8. бос
    #100

    и не му повярвах. Първоначало си казах -искал е 50 %, после се разубедих. В края на предаването интуицията ми подсказа, че е искал да има под някаква форма власт и влияние в правителството. Каква точно -той крие, а Мухобойко го тълкува като 50/50. Прозвуча изкуствено и лъжливо че поведението му се диктува от това, че така опозиционно трябва да се държи като вид медия. ДА СИ ПРИПОМНИМ. Кой беше най- оплювания, най- подиграван със злоба и чувство на мъст политик от лицето Слави- Костов. Нима така

  9. бос
    #99

    това за двама герои на тази мелодрама, която е толкова унизителна и толкова показателна за жалкото ниво на политическия ни климът. направо черешката на тортата забъркана от Борисов-Желева- Дянков.

  10. бос
    #98

    много точно и на място казано.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.