Д-р Красимира Иванова, която е с 3 години по-голяма от прочутия си брат – столичния кмет Бойко Борисов, страда заради информацията, че той и Цветелина Бориславова са разделени.
“Аз съм кръстница на Цветелина. Чуваме се, ако не всеки ден, през ден. Много ми е мъчно, защото Цвети е чувствителен човек и тези приказки, колкото и да не им обръща внимание, й влияят”, твърди докторката в интервю за столичен седмичник. Тя определя Бориславова като невероятно скромен и изискан човек, а това, че има възможности и средства, не означава, че е някакво парвеню.
От д-р Иванова научаваме, че дъщерята на банкерката – Весето, е студентка в България, а дъщерята на Бойко – Венета, завършва второ висше в Америка.

“Племенничката ми никак не е разглезена. Вече е на 24 години. Бори се с живота съвсем сама. На Запад никой не се интересува кои са родителите ти. Трябва да покажеш качества”, обяснява д-р Иванова.
Тя се кълне, че никога не би си позволила да притеснява брат си с молби на хора, които врънкат за разни услуги от столичния кмет. “Има различни хора. В един момент се оказа, че имаме голяма рода. Беше абсурдно, че започнаха да ни търсят хора, които изобщо не познавахме, но твърдяха, че са ни роднини. Ако аз не го щадя от такива неща и не пазя авторитета му, кой друг би го направил? Виждате колко са агресивни хората около него.”
Д-р Иванова признава, че първата мисъл, която изплува в съзнанието ми, когато се сети за брат си, е страх. “Той е много доверчив, също като мен. Страхувам се да не злоупотребят с доверието му”, обяснява каката.