Все повече набъбват слуховете, че столичният кмет Бойко Борисов и половинката му Цветелина Бориславова вече са окончателно разделени.
Политически и лични мотиви движели банкерката в посока на трудноо взетото решение да зареже най-магнетичния известен мъж в България, с когото е живяла близо 20 години. Неформалният лидер на ГЕРБ пази пълно мълчание относно злостните клюки и тутакси затваря телефона, когато различни медии го питат за отношенията му с Цветелина. Дали двамата окончателно са се разделили, тепърва предстои да се изяснява, тъй като през годините връзката им е съпътствана от множество кратковременни крушения, но непрекъснато оцелява.
Бориславова - сама в новата си луксозна къща?

ВИП-клюкари се кълнат, че отскоро банкерката Цветелина Бориславова е засичана всяка вечер да се прибира сама в луксозно ремонтираната къща на ул. "Славянска", която тя купи от общината за милион евро. Половинката на кмета явно нямала желание да нощува в неговата триетажна обител в Банкя или в апартамента им в района на "Орлов мост", от чийто преходен хол преди време се оплакваше. Преди време Бориславова бе казала, че ще използва сградата само за офиси, но после решила да си обзаведе и жилище там. Уикендите си Цветелина продължава да прекарва с родителите си в тяхната вила в Бистрица. Още през лятото тя обяви, че докато приятелят й е зает със столичните дела, тя предпочита да релаксира в Бистрица с градинарство и непрекъснато подстригва живия плет. Сега в студеното време Бориславова си почивала чрез неангажиращи разговори с майка си, с която обсъждала предстоящата сватба на по-малката си дъщеря Веселина. Както напоследък усърдно се говори, образованата Веси ще се омъжва за един от управителите на "Балкан стар" - фирмата, внасяща автомобилите "Мерцедес" в България.


Банкерката поискала брак с Бойко заради женитбата на дъщеря си Веси?

Според някои причина за поредната раздяла на Бойко Борисов и любимата му Цветелина бил фактът, че кметът за пореден път отказал да се ожени за спътницата си. Като всяка нормална жена банкерката поискала доказателство черно на бяло, че е ангажирана жена - във вид на подпис в гражданското. Не държала на помпозни тържества, но искала да се види булка, докато все още й отива. Подтик да опита да узакони връзката си бил и фактът, че дъщеря й Веси ще се омъжва, а на сватбата ще присъстват баща й Стефан Абаджиев и съпругата му Стела. Иван и Стела, която пък е бивша съпруга на Бойко Борисов, отдавна вече са семейство и това натъжавало Цветелина, която се чувствала потисната от ролята на официална любовница. Банкерката искала да се чувства равнопоставена на докторката Стела, на която навремето отне съпруга Бойко след фаталната среща с него в авторемонтен сервиз. Колкото и да е разкрепостена и бизнесориентирана, Бориславова не желаела на сватбата на Веси да се яви в ролята на разведена жена с неустановен личен живот.

Заплаха от Сергей Станишев накарал влюбените да симулират раздяла?

Таен списък на премиера Сергей Станишев накарал Бойко Борисов и Цветелина Бориславова да симулират раздяла, за да запазят бизнеса си, заяви пред "Женски Тайни" пиар-специалистката Соня Колтуклиева. Според някогашната журналистка авторитарният премиер нарочил за ликвидиране бизнесите на своите врагове, които смятал да съсипе с икономическите лостове на държавата. "В този списък влизат солидни предприемачи, които се заиграват с най-силните политически противници на БСП - ГЕРБ и АТАКА", твърди Колтуклиева. "Мотото на този списък е: "Може да не сте с нас, но няма да сте против нас!" За да не й се пречи в бизнескариерата, Бориславова, която е смятана за една от най-богатите жени в България, предпочела да напусне семейното жилище в Банкя и да провежда срещите си с Бойко в пълно инкогнито по тъмна доба.

Генералът непрекъснато й изневерявал?

Столичният кмет Бойко Борисов е смятан от жълтите хроникьори за голям любител на неангажиращите креватни връзки и жълтите медии непрекъснато тиражират слухове за негови изневери с журналистки и певачки. Преди време се говореше, че Борисов е замесен в интимна афера с фолкпримата Ивана и двамата се срещали тайно всяка седмица. Най-жежки слухове за множество негови любовници вървят в българското Малибу, както наричат курортното градче Велинград. Там персоналът на луксозните хотели непрекъснато реди клюки, че почти всеки уикенд Борисов е в града им с различна млада мадама. Правят се непрекъснати намеци за това, че кметът се е обградил в общината само с жени, които благоговеят пред него и никога не биха му отказали креватна покана. Последният слух обвързва името на градоначалника с неназована млада журналистка - приятелка на тв-водещата Вили Сечкова, която Борисов уж редовно водел в ресторанта на комплекс "Дианабад". След като около връзката се разсмърдяло, кметът скъсал с любовницата си с есемес, гласящ: "Станишев ме следи, иска да ме компрометира. Трябва да престанем да се виждаме!". Говори се, че тази журналистка е кримиострието на бТВ Миролюба Бенатова - интересна жена, която е в състояние да заинтригува Бойко.

ВИП-двойката имала неблагоприятен хороскоп за връзката си?


Неблагоприятен хороскоп за продължението на връзката им накарала Цветелина да скъса с Бойко, твърдят столични екстрасенски пред "Женски Тайни". Знае се, че банкерката е пристрастена към йога и окултните науки и вярва изключително много на звездните предзнаменования. Бориславова е зодия Везни, а Бойко Борисов - Близнаци. Асцендентът и на двамата е Лъв, в който доминира желанието да бъдат водачи. Властната жилка в характерите на двамата била причината за няколкото раздели, които те преживели през 13-те години съвместен живот. И двамата знаели, че в любовта различните се привличат, а съжителството изисква компромиси, но рядко спазвали този принцип.

Дълго таените вопли на Цветелина в единственото й лично интервю пред в. "Труд":


-Бойко е бил винаги изключително желаещ да бъде център на внимание - като мъж, като човек... Ако сме в дадена компания, аз не бих могла с всички мъже да се държа по един и същи начин, с всички да бъда прекалено близка. Просто не обичам бързо да скъсявам разстоянията. Докато при него това се случва от първия миг и това понякога ме е дразнило...

-И двамата сме силни характери. Имало е случаи, в които ни е било много тежко.

-В началото имаше много силна любов. Може да ти се стори странно, но в първите години Бойко не искаше нито за миг да се отделяме един от друг. Бяхме постоянно заедно - и в работата си, и в свободното си време. Но след това всеки тръгна по своите задачи, по самостоятелна пътека на развитие и някак си се раздалечихме... Имахме доста тежки периоди.

-Чувствала съм се през цялото време пренебрегната и доста самотна. Бих казала, че на моменти той се е отнасял жестоко към нас и нашите отношения. Дори имаше въпроси, които са ме вълнували, отговорите на които съм чела през медиите... Той не разговаряше вкъщи, дори не се прибираше.

Дежурното измъкване на бате Бойко:

-Нямам време да се оженя. Трябва да имаме с Цветелина една свободна събота, за да го направим. Нямам време!